OK Lliga

Ignacio Alabart renova pel Barça fins l’any 2026

El gallec continuarà tres temporades més al club

El Barça i Ignacio Alabart han arribat a un acord per renovar el seu contracte, que finalitzava a l’estiu, fins l’any 2026 i continuaran vinculats els propers tres anys. “Crec que no hi ha un club millor on estar. Estic agraït al club que m’ha format com a persona i vull tornar aquesta confiança a la pista” ha manifestat el jugador gallec als mitjans del club i ha afegit: “És just apostar per un projecte de futur que tindrà molta continuïtat i grans ambicions”.

Ignacio Alabart, de 27 anys, va arribar al Barça al 2012 per jugar a les categories inferiors, va debutar en el primer equip l’any 2013 amb 17 anys, va estar dues temporades cedit en el Voltregà, i va arribar definitivament al primer equip l’any 2017.

La renovació s’ha fet a les oficines del club amb la presencia del president Joan Laporta del directiu Xavier Barbany i el coordinador esportiu Gaby Cairo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)