Més hoquei

Portugal pren el títol de la GoldenCat a Catalunya (1-3)

Les catalanes han fet un gran segon temps després d’una primera part on les portuguesses han dominat

La selecció catalana ha cedit a la tercera i última jornada de l’Open Internacional GoldenCat Catalunya que era com una final perquè qui guanyava -les dues seleccions estaven invictes- aconseguia el títol. La primera part ha estat marcada per un gol de les portugueses després d’un xut de Raquel Santos que, amb mala sort, ha passat per sota la portera catalana. Al descans s’ha arribat amb un 0-1. A la segona meitat un gol de Maria Silva ha augmentat la diferència per Portugal (0-2). Catalunya però s’ha resistit i una diana de Berta Tarrida ha posat emoció a 13 minuts pel final. Però un gol de Maria Silva ha rematat la feina a 7 minuts pel final 81-3). Abans, en el partit pel tercer i quart lloc Itàlia ha superat per 6-2 a França amb 4 gols d’Elena Tamiozzo i 2 de Pamela Lapolla.