Més hoquei

El Vila-sana perd la final de la Supercopa contra el Telecable en els penals

El Vila-sana Cooperativa d’Ivars ha perdut en els penals de la final de la tercera edició de la Supercopa al pavelló municipal de Cubelles contra el Telecable Gijón de la tècnic debutant Tasha Lee després que el temps reglamentari i la pròrroga s’acabessin amb empat a zero. Roces i Obeso han marcat en la tanda, mentre que Victòria Porta ha fet l’únic gol de les del Pla d’Urgell. Agudo ha estavellat al pal el darrer penal que hauria donat vida a les catalanes. Les dues porteres, la catalana Anna Salvat, per part del Vila-sana, i la xilena Fernanda Hidalgo, defensant la porteria del Telecable, han estat les grans protagonistes del partit. El duel ha estat la repetició de la final de la lliga europea que es va endur l’equip asturià, que el curs passat va signar un pòquer de títols –inclosa la Supercopa–i que allarga la seva ratxa, tot i que el Vila-sana ha plantat cara de valent i ha fet un pas endavant sense premi.

L’equip de Lluís Rodero –absent a la banqueta per sanció–ha tingut la primera gran oportunitat en la bola aturada amb una directa llançada per Victòria Porta per una blava a Lolo (7’). Hidalgo ha rebutjat. Tampoc no ha marcat de penal la jugadora del Telecable Piquero (18’) perquè Salvat ha aturat amb solvència.

El conjunt del Pla d’Urgell ha intensificat el domini i les ocasions en el segon temps, però el Telecable ha estat a punt d’avançar-se amb un gol de la seva estrella Sara Roces en un tret exterior que ha estat anul·lat (42’). El Vila-sana ha arribat al temps afegit amb 7 faltes i amb una rotació menor, mentre que les asturianes en duien cinc. Victòria Porta ha entrat amb un gran habilitat fins a cuina a 2:53 al final del segon temps de la pròrroga i Sara Lolo li ha fet penal. La jugadora del Vila-sana, però, l’ha llançat directament a fora. Roces ha replicat a 1:30 del final amb un tret que Salvat ha desviat al pal i la final s’ha decidit per 2-1 en els penals a favor de les asturianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)