OK Lliga

El Vila-sana Coop d’Ivars venç el campió, el Telecable, (4-3) i és el líder en solitari

El Generali Palau empata a la pista del Fraga

El Vila-sana Coop d’Ivars ha guanyat el Telecable Gijón, el campió de l’OK Lliga femenina, per un ajustat 4-3 i és el líder en solitari. Les lleidatanes han anat per davant des de l’inici, i després del 2-1 al descans han continuat controlant el partit. Luci Agudo ha marcat dos gols per les locals i Sara Roces, dos per les visitants. El Generali Palau, que estava empatat a punts amb el Vila-sana al capdamunt de la taula ha empatat en la seva visita a la pista de l’Esneca Fraga (1-1). Les vallesanes guanyaven al descans i les locals han empatat en la segona meitat en un partit molt disputat.

El Martinelia Manlleu ha golejat per 2-8 al Voltregà Movento Stern en el derbi osonenc. Al descans ja dominava per 0-3 i en la segona meitat ha ampliat el seu avantatge. Nara López ha marcat 3 gols i Núria Garciolo 2. El Lidergrup Mataró ha sumat els seus primers punts al guanyar a Alcobendas per 0-3. Les mataronines han sentenciat el partit en els darrers deu minuts quan han fet els tres gols. Carla Naranjo n’ha fet 2.

El Cerdanyola Feníe Energía s’ha desfet de Las Rozas per un clar 6-2. Al descans ja dominava per 5-1 i Gemma Solé i Laura valverde han fet 2 gols cada una. L’Igualada Femení Grupo Guzman i el Solideo Sant Cugat han empatat (3-3) en un partit molt anivellat Laura Porta ha fet dos gols per les visitants. Ha completat la jornada la victòria del Corunya per 1-2 a la pista del Bembibre.