OK Lliga

El Girona sorprèn el Noia i suma la seva primera victòria (4-1)

El Calafell remunta a la pista del Caldes (3-5)

El Garatge Plana Girona ha aconseguit la seva primera victòria a l’OK Lliga al derrotar per 4-1 el Noia Freixenet. Els gironins han fet un gran partit i han sorprès a un conjunt de Sant Sadurní, semifinalista de lliga, i que havia començat amb dues victòries i estava amb el Barça al capdamunt de la classificació. Els gironins han aprofitat molt be les seves ocasions han arribat al descans amb un 1-0. El Noia ha empatat en la segona meitat, però els gironins s’han tornat a avançar i han sentenciat en els darrers minuts.

El Parlem Calafell ha remuntat en la segona meitat i s’ha imposat a la pista del Recam Làser Caldes per 3-5. En la primera meitat els vallesans han dominat i s’han avançat amb un 3-1. En la segona els penedesencs han estat molt millor i han aconseguit la victòria. Adrià Ballart ha marcat dos gols pel Caldes i Jepi Selva i Sergi Miras, dos cada un pel Calafell.

El Barça ha derrotat per 6-0 l’Alcoi en l’inici de la tercera jornada. Els blaugrana s’han avançat en el minut 2 i els alcoians han resistit fins als últims minuts de la primera part. S’ha arribat al descans amb un 3-0. Sergi Llorca i João Rodrigues han marcat dos gols cada un. El Sant Just ha guanyat per 3-5 a la pista del Mataró i manté el seu bon inici, dues victòries i un empat en tres partits, en l’OK Lliga. Ha sentenciat en els darrers sis minuts de partit. Carles Rodríguez ha estat molt inspirat en atac i ha marcat quatre gols. El Reus Virginias ha superat per 5-3 el Voltregà Movento Stern en un partit que ha començat perdent. Sergi Aragonès ha destacat amb tres gols. El Liceo ha golejat el Rivas per 8-2 i ha destacat Martín Ciocale amb tres gols.

Dimecres es tancarà la tercera jornada amb elFinques Prats Lleida-Igualada Rigat, que aquest cap de setmana han jugat la primera fase de la lliga europea.