OK Lliga

El Girona, engrescat, vol repetir

Hoquei sobre patins. Diumenge va trencar la condició d’invicte del Noia Freixenet, el campió de la lliga catalana, i avui busca el segon triomf contra el Voltregà Movento Stern (21 h), el campió de la Europe Cup, que encara no ha puntuat

El Garatge Plana Girona havia perdut els quatre partits seguits contra el Noia Freixenet en l’OK Lliga de les dues temporades anteriors. Per això, el triomf contra els sadurninencs, campions de la lliga catalana derrotant el Barça en la final, ha donat molta moral al conjunt de Ramon Benito, que s’ha rejovenit amb tres fitxatges procedents de l’Arenys de Munt i va exhibir un joc vistós. El Noia arribava amb dues victòries en dos partits i va sortir escaldat (4-1). Avui, el Girona té una nova revàlida a casa davant del potent Voltregà Movento Stern (21 h) en el partit de la primera jornada que es va ajornar perquè els osonencs estaven disputant la copa Continental, en la qual van perdre la final a casa contra el Porto, però fent-lo suar de valent. El conjunt de Lluís Teixidó té zero punts, però cal contextualitzar. Va caure a casa contra el Barça per 4-5 en un partit que dominava per 3-0 i va cedir a Reus (5-3). Avui, per tant, vindrà amb ganes de reivindicar-se per canalitzar el seu teòric bon moment i constatar les seves possibilitats. El seu jugador franquícia és Gerard Teixidó. Enguany ha fitxat al canoner Àlex Rodríguez, retornat a casa després de les aventures reeixides al Liceo i el Reus.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)