Europe Cup

El Voltregà inicia la defensa del títol de l’Europe Cup guanyant el Lió (2-6)

Els osonencs estan disputant la fase de qualificació a Alemanya

El Voltregà Movento Stern ha iniciat la defensa del seu títol de l’Europe Cup derrotant sense problemes el Lió francès per 2-6. Els osonencs han superat el primer partit del grup D de la fase de grups que està disputant a la localitat alemanya de Duisburg. Són quatre equips i els dos primers passaran als vuitens de final. En el pavelló del Walsum, l’organitzador, s’ha penjat l’estelada per representar el Voltregà.

El conjunt osonenc s’ha avançat amb un 0-2 i només ha estat una mica intranquil quan el conjunt francès ha fet el seu primer gol, però al descans s’ha arribat amb un 1-3. En la segona meitat el Voltregà s’ha distanciat clarament fins el 2-6. Eric Vargas ha destacat amb tres gols i també han marcat Burgaya, Molas i Àlex Rodríguez.

En l’altre partit del grup el Murches portuguès ha superat per 2-6 el Walsum alemany. El Voltregà jugarà demà el segon partit del grup contra el Walsum, (18 h) i tancarà la seva participació diumenge enfront el Murches (14 h), el rival que a priori sembla més potent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)