OK Lliga

Xevi Garcia (Girona hoquei): “Hem de fer gols”

Hoquei sobre patins. El nou tècnic del Girona, Xevi Garcia, afirma que han de millorar en bola aturada, en el contraatac i a tenir paciència. Debutarà diumenge a Reus

El nou entrenador del Garatge Plana Girona, Xevi Garcia, fa una setmana que treballa amb l’equip, es mostra content de la rebuda i diu que de moment tot és positiu. El tècnic, que debutarà diumenge a la sempre complicada pista del Reus Deportiu (12.30 h), reconeix, no obstant això, que no estan en el millor moment en l’OK Lliga: “Per tant, s’ha de tenir paciència i confiança que les coses que es marquen a partir d’ara donaran el seu fruit. S’ha de tenir paciència i tranquil·litat, no es pot esperar que a partir d’ara el Girona remuntarà posicions, això no va així.” Xevi Garcia té clar que en l’hoquei patins tot està inventat i afirma que en el joc actual “els gols es fan a pilota aturada o en el contraatac”. “Això es el que hem de treballar”, diu.

El Girona és l’equip que menys gols ha marcat en dotze jornades de l’OK Lliga, només 22, una mitjana d’1,8 per partit. Un dels objectius de Xevi Garcia és fer més gols. “La pilota aturada la tenim malament i ho hem de canviar. Crec que no hem fet cap gol en tota la primera volta. Hem de millorar en la pilota aturada i millorar els contraatacs.” En els primers dotze partits els gironins tenen una estadística de 0/1 penals i de 0/8 faltes directes. Xevi Garcia manifesta: “Les dades ens donen molta informació i ens estan dient que no fem gols. Si volem sortir d’aquesta dinàmica hem de fer gols i per fer gols hem de ser molt mes directes. Hem de canviar això, les dues maneres de fer gols són una al contraatac i l’altra amb la pilota aturada, i estem treballant això.” El tècnic del Girona explica que el contraatac és una de les armes que a ell li agrada més i que la treballen, ajustant posicions, i afirma que els jugadors tenen la qualitat suficient per fer-ho.

El conjunt gironí ocupa la dotzena plaça en la classificació, a la zona de play-out, i és tres punts per sobre dels llocs de descens i a cinc de les places de permanència. Xevi Garcia comenta: “Al final parlem de poca diferència de punts. Tu puntues dues setmanes seguides i t’escapes. Ara, puntuar no és fàcil a l’OK Lliga ni a casa ni a fora.” L’entrenador del Girona explica: “Lluitarem per puntuar en qualsevol moment i en qualsevol partit. Sabem perfectament el que val un punt.”

EL PROTAGONISTA

Si volem sortir d’aquesta dinàmica hem de fer gols i per fer gols hem de ser molt més directes
Els jugadors tenen la qualitat suficient per fer-ho
Xevi Garcia
ENTRENADOR DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)