Lliga Europea

El Vila-sana es juga contra el Benfica seguir viu a Europa

Hoquei patins. Depèn d’ell per passar als quarts de la lliga europea

El Vila-sana Coop. d’Ivars es juga la continuïtat en la lliga europea femenina en el partit que disputa aquesta tarda a casa contra el Benfica (19 h) en la cinquena jornada del grup A, en una pista que s’espera que estigui totalment plena. El conjunt lleidatà, el subcampió, es quedarà sense possibilitats de disputar els quarts de final, als quals passen els dos primers de grup, si perd o empata. El Vila-sana es classificarà amb una victòria que posi a favor seu l’avegare particular amb el conjunt portuguès, que va guanyar a la seva pista per 3-1. El Benfica i el Vila-sana estan empatats a 3 punts, mentre que el primer lloc és per a l’Esneca Fraga, amb 6. Aquest és l’últim partit del Vila-sana en la fase de grups, i en l’última jornada el Benfica rebrà el Fraga.

En el grup C el Martinelia Manlleu juga a casa contra el Coutras (17 h) i ha de confirmar el pas a quarts. Una victòria o un empat classificaria el conjunt osonenc i també el Corunya, el primer del grup, amb qui està empatat a punts. El Generali Palau ja està classificat per als quarts en el grup D i amb una victòria o un empat contra l’Stuart Massamá (19.30 h) s’assegurarà el primer lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)