Copa

El Calafell elimina el Noia

Hoquei sobre patins. Copa. L’amfitrió sentencia amb dos gols de Selva en els penals i jugarà les semifinals contra el Sant Just

Noia 3 (1) Calafell 3(2)

NOIA FREIXENET:Blai Roca, Esteller, Salvadó, Jordi Bargalló i Morales –equip inicial-; Mendes, Rovira, Gabarró i Costa.PARLEM CALAFELL:Camps, Xaus, Ferrer, Selva i Miras –equip inicial-; Doménech, Pascual, Escala i vives.GOLS:1-0 (6’) Bargalló. 1-1 (22’) Costa, en pròpia porta. 1-2 (23’) Miras. 2-2 (33’) Esteller. 2- 3 (33’) Xaus, de falta directa. 3-3 (41’) Rovira. Penals: gol de Rovira, pel Noia, i de Selva (2), pel Calafell.ÀRBITRES:M. Díaz i J. Sánchez. Blaves a Morales i Ferrer.FALTES:14 del Noia i 9 del Calafell.

El Parlem Calafell va derrotat el Noia Freixenet en la tanda de penals amb dos gols de Jepi Selva després d’un empat a tres en el temps reglamentari i en la pròrroga i jugarà demà la primera semifinal (16.15 h) contra el Sant Just. El triomf de l’amfitrió és històric perquè és el primer que obté en una fase final de la competició.

Blai Roca va aturar un penal a Miras (6’) i en la jugada posterior el Noia es va avançar mitjançat Bargalló (1-1). A 2:38 del descans, però, Miras, en una acció personal, va provocar el gol de l’empat (1-1). El jugador del Noia Costa, involuntàriament, va acabar empenyent la bola. I a 1:22, Miras, amb un cacau estratosfèric, v a acabar de materialitzar la reacció (1-2) . El Noia va sortir motivat en el segon temps i malgrat que Gabarró va fallar una directa per blava a Ferrer, Esteller, murri, va empatar en la superioritat (2-2). Xaus, en la seva segona directa, per blava a Morales, va clavar el 2-3 i Rovira, amb un tir perfecte, va forçar la pròrroga (3-3). No hi va haver gols i el duel es va decidir en els penals. Selva va marcar el primer penal i Rovira, en el desè, va allargar la vida del Noia. Selva va repetir en el primer llançament de la segona sèrie i Rovira, en canvi, no va poder batre Gerard Camps, un dels grans protagonistes.