Copa

El Palau apel·la al caràcter

Hoquei sobre patins. Copa. Remunta contra el Fraga i es juga avui el títol (12 h, Esport3) enfrontant-se al Telecable, que venç el Vila-sana als penals

Telecable 2 (2) Vila-sana 2 (0)

TELECABLE:Hidalgo, Lolo, Piquero, Almeida i Ferreria –equip inicial–; Roces, Igualada, Cobián i Anido.VILA-SANA COOP D’IVARS:Coelho, Silva, Agudo, Victòria Porta i Gimena Gómez –equip inicial–; Barcons, Felamini, Maria Porta i Planella.GOLS:0-1 (6’) Gómez. 1-1 (13’) Ferreira. 2-1 (17’) Piquero. 2-2 (41’) Agudo.Penals:Gols de Lolo i Roces.ÀRBITRES: N. Morandeira i M. Martín. Blava a Silva.FALTES:9 del Telec. i 5 del Vila-sana.

Fraga 1 Palau 2

ESNECA FRAGA:Ferrer, Arxé, González, Soto i Sanjurjo –equip inicial–; Xicota, Gutiérrez, Flix i Payà.GENERALI PALAU:Vicente, Busquets, Puigdueta, Florenza i Colomer –equip inicial–; Casarramona, Fontdeglòria, Blackman i Juan.GOLS:1-0 (20’) González 1-1 (25’) Fontdeglòeria. 1-2 (26’) Florenza.ÀRBITRES:L. Mier i O. Garriga.FALTES:10 del Fraga i 9 del Palau.

El Telecable, que defensa el títol, va evitar que avui es jugui a Vilafranca del Penedès una final de copa femenina catalana eliminant el Vila-sana Coop d’Ivars en la tanda de penals –2-2 (2-0)– tal com havia fet l’any passat a Calafell, en un partit de gran intensitat que no va tenir absolutament res a veure amb els quarts de final ensopits de la primera jornada jugada dijous passat. El rival de les asturianes a partir de les 12 h (Esport 3) serà el Generali Palau, que va eliminar el Fraga amb remuntada inclosa (1-2) i que busca el seu primer títol de copa en la repetició de la final del 2023. Les vallesanes han perdut les tres darreres finals. El Telecable té cinc títols en el palmarès. En el darrer precedent en l’OK Lliga, al gener, 0-4 per al Palau. En la final de la copa Intercotinental, però, títol per a les asturianes en la tanda de penals.

Un gol anul·lat polèmic a Barcons quan els àrbitres van assenyalar penal i la bola ja feia camí cap a la xarxa va destarotar el Vila-sana quan el resultat era d’empat (1-1). El Telecable va aixecar el 0-1 de Gimena Gómez i es va avançar (2-1). Però Agudo, magistral, va empatar i va forçar la pròrroga. En el temps afegit hi va haver oportunitats prou clares, però no hi va haver gols i el Telecable va aguantar 1:29 amb 9 faltes. Lolo i Roces van marcar en la tanda i les quatre llançadores del Vila-sana van fallar.

Al Palau li va tocar patir. El Fraga, que té diverses jugadores i tècnic catalans, és un equip solvent amb la internacional Anna Ferrer a la porteria i dues campiones del món, les argentines Gutiérrez i Soto. De fet, a la mitja part guanyava per 1-0. El conjunt vallesà, però, va apel·lar al seu esperit atacant i va girar la truita en dos minuts de fúria, valentia i molta energia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)