OK Lliga

El Finques Prats Lleida derrota el Barça i fa un pas endavant (6-5)

El Finques Prats Lleida ha fet avui la proesa de derrotar el Barça –segona derrota del curs en l’OK Lliga del campió de la fase regular– aixecant un 0-3 i un 2-4 i el seu triomf inversemblant, combinat amb la derrota del Recam Làser Caldes contra el Reus (1-5), que es posiciona per ser cap de sèrie en el play-off, li permet situar-se en zona de permanència evitant provisionalment el play-out, al qual ara cauen els calderins compartint plaça amb el Garatge Plana Girona. Els gols del Lleida els han marcat Nuno Paiva (3), Aragonès (2) i Ojeda. Per part del Barça, els han fet Bargalló (2), Grau (2) i Rodrigues. Dissabte, va baixar el Mataró, que va perdre a Girona, i va pujar el Digittecnic Vilafranca, que torna a l’OK Lliga. També ha pujat, avui, el Lleidanet Alpicat, campió del grup sud de l’OK Lliga Plata. el seu triomf a la pista de l’SD Espanyol (1-3), combinat amb la derrota del Lloret Vila Esportiva a la pista del Simar Igualada (5-2) li atorguen el títol. El Lloret i el Vic jugarna l’eliminatòria d’ascens.

El 4-4 curiosos

Dissabte, l’Igualada Rigat va fugir definitivament del perill del play-out i va fer un pas endavant cap al play-off guanyant per 2-4 a la pista del Parlem Calafell. La coincidència es va produir entre el 4-4 del Rivas-Noia Freixenet i el 4-4 del Deportivo Liceo-Voltregà Movento Stern. En tots dos partits, el gol del 4-4 es va fer a 25 segons del final per part dels dos conjunts visitants. Aleix Esteller va marcar pel Noia i Àlex Rodríguez va fer el dels osonencs en el debut de Jefa Rovira a la banqueta. El Senergy Sant Just, per la seva banda, es va desfer de l’Alcoi per 3-0 Crespo, Pujalte i Macià–i també fa un pas endavant per jugar el play-off i acabar d’arrodonir la gran temporada del seu debut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)