OK Lliga

El Generali Palau venç a Mataró i acarona el primer lloc al final de la fase regular

El Generali Palau no va fallar a la pista del Lidergrip Mataró (1-4) i té practicament garantit el primer lloc i el factor pista total al final de la fase regular de l’OK Lliga, amb 6 punts de marge sobre el Telecable quan falten dues jornades. L’average entre els dos equips quedarà definit dissabte vinent al Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans (13 h). Les catalanes van vèncer per 0-4 en la primera volta i en faran prou o bé amb un punt i perdent de menys de 4 gols. L’equip asturià va tenir una feinada a la pista del Corunya (3-4) i se’n va sortir amb un trio de gols de Sara Roces, els dos darrers a 3 minuts del final.

El Vila-sana Coop d’Ivars, quart amb 52 punts, va vèncer al descendit i que encara no ha sumat cap punt Alcobendas (0-8) i també té garantida les semifinals però continua amb la lluita pel tercer lloc amb l’Esneca Fraga, tercer amb 53 punts i que va vèncer a la pista del Cerdanyola Feníe Energía (2-5). El Martinelia Manlleu, cinquè amb 38 punts i sense possibilitats de jugar el play-off pel títol, va perdre a la pista de la Rozas (2-1), mentre que el Voltregà Movento Stern va vèncer a la pista de l’Igualada Femení Grupo Guzmán (0-4), conjunt ja descendit, i el Solideo Sant Cugat va derrotar el Bembibre (2-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció