Més hoquei

El Vilanova fem-17, el Barça aleví i el Noia juvenil guanyen l’estatal

Els tres subcampions també han estat catalans

El Vilanova fem-17, el Barça aleví i el Noia juvenil han guanyat el títol de campió en el campionat d’Espanya de les seves categories que s’han disputat a Mieres, Igualada i Vila-seca respectivament, i en els que els subcampions també han estat equips catalans.

El conjunt vilanoví ha derrotat en la final a l’Arenys de Mar per 3-1, amb dos gols de Noa González. En la semifinal el Vilanova s’ha imposat per 3-0 al Gatikako Iusturi, mentre que el conjunt arenyenc ha superat en els penals el Lena (2-2 i 3-2).

En la final de la categoria aleví el Barça s’ha imposat al Voltregà per 5-1 i Borja Marin ha anotat dos gols en el conjunt blaugrana. En la semifinal el Barça ha derrotat per 8-0 el Compañia de Maria, mentre que el conjunt osonenc s’ha desfet per 4-0 de l’Alcobendas.

El Noia ha guanyat en la final de la categoria juvenil al Barça per 4-1. Al descans s’ha arribat amb un 2-1 i ha sentenciat en la segona meitat. En la semifinal el Noia s’ha imposat per 6-3 al Compañia de Maria mentre que el Barça ha golejat per 6-1 el Rivas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.