OK Lliga

El Girona venç i sobreviu

Hoquei sobre patins. L’equip de Xevi Garcia és superior i es jugarà la permanència a l’OK Lliga dissabte vinent a la pista de l’Alcoi

Girona 2 Alcoi 1

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Vázquez, Ramon i Aguirre -equip inic ial-; Puigvert, Bogers, Nadal i Domènech.PAS ALCOI:Grau, Formatjé, Canet, Pérez i Ceschín -equip inicial-; Gil, Domínguez, Verdú i Hernández.GOLS:1-0 (34’) Domènech. 2-0 (39’) Bogers. 2-1 (49’) Formatjé (fd).ÀRBITRES:J. Sánchez i L. Mier. Blava a Grau.FALTES:10 del Girona i 9 de l’Alcoi.

El Garatge Plana Girona va derrotar l’Alcoi per 2-1 en un partit molt seriós en què va ser superior i va forçar el partit de desempat del play-out de descens de l’OK Lliga. Dissabte vinent es jugarà la permanència a la pista alcoiana.

Una blava a Grau quan tan sols s’havien consumit catorze segons va donar el primer i seriós ensurt al Girona. Per sort, l’exjugador del Palafrugell Caco Ceschín va enviar la bola a fora en la falta directa perquè Jaume Llaverola va tapar molt bé els forats. La primera part, de fet, es va caracteritzar per les bones intervencions de tots dos porters.

L’equip de Xevi Garcia es va avançar amb un gol d’Aleix Domènech, que va afusellar Marc Grau dins del quadre rendibilitzant una assistència perfecta de Borja Ramon, que va hipnotitzar la defensa des de darrere de la porteria (1-0). Lorenzo Pastor, el tècnic de l’Alcoi, va demanar temps mort.

De res no li va servir, perquè el Girona va fer el 2-0 en una transició ràpida corona per Django Bogers que va encendre el pavelló de Palau. Els fantasmes del primer partit, quan l’Alcoi va forçar els penals en els darrers segons, van aparèixer en el darrer minut. Marc Vázquez va cometre la desena falta i Ferran Formatjé va marcar el 2-1 en la directa quan només faltaven 51 segons. Tal com havia fet en el primer enfrontament, l’Alcoi va canviar el porter i va jugar en superioritat els darrers segons però no li va servir de res.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)