OK Lliga

El Palau venç el Vila-sana (2-0) i força el tercer partit de la semifinal

El segon finalista de l’OK Lliga es decidirà dimarts

El Generali Palau ha guanyat per 2-0 el Vila-sana Coop. d’Ivars i ha forçat el tercer partit de la semifinal del play-off pel títol de l’OK Lliga femenina. El conjunt lleidatà va guanyar el primer enfrontament (3-1) i el vallesà ha anivellat l’eliminatòria amb aquest triomf. El dimarts dia 4 es decidirà el segon finalista. El Palau, primer de la fase regular, tornarà a jugar a casa contra el Vila-sana (20.30 h). El Fraga ja espera rival després d’eliminar el Telecable Gijón en dos partits.

L’enfrontament ha estat molt anivellat i intens amb els dos equips disposant d’ocasions. El Palau necessitava la victòria però la portera visitant Sandra Coelho ha fet una gran actuació. L’1-0 ha arribat en el minut 37 al transformar Berta Busquets una falta directe. A dos minuts del final n’ha tingut una altre, però no ha marcat. El Vila-sana ha atacat de cinc i sense portera en el darrer minut i a un segon del final i a porteria buida Anna Casarramona ha fet el 2-0.