Més hoquei

FCP

Nacional Catalana

El Bigues i l’Alpicat, per l’ascens

L’Orkla Bigues i Riells i l’Alpicat jugaran per una plaça d’ascens a l’OK Lliga femenina després de superar la primera eliminatòria del play-off d’ascens de la nacional catalana femenina. Tots dos equips havien guanyat el primer partit i van decidir l’eliminatòria en el segon. El Bigues i Riells va guanyar a la pista del Vilanova per un ajustat 3-4, amb dos gols d’Erika Ghirardello. L’Alpicat es va imposar per un clar 2-6 a la pista del Girona. Al descans el conjunt lleidatà ja dominava per 0-2. Laura Pastor, Arantxa González i Ona Moreno van marcar dos gols cada una per l’Alpicat.

En la nacional catalana masculina, el Reus Deportiu Virginias i el Vilanova s’enfrontaran per pujar a l’OK Lliga Plata. Els reusencs van guanyar el segon partit de l’eliminatòria contra el Caldes Recam Làser en les faltes directes (2-2 i 1-2) i van passar a la final d’ascens. Roger Fargas va anotar dues faltes directes. El Vilanova va igualar l’eliminatòria en superar per 4-3 el Sant Celoni en el segon partit de dissabte, i en el tercer de diumenge es va imposar a domicili en les faltes directes (0-2), desprès del 4-4 al final del temps reglamentari i el 5-5 al final de la pròrroga.

El primer partit de les finals per pujar de les dues categories es jugarà aquest cap de setmana, el dissabte 8 o el diumenge 9. El segon es disputaria el divendres 14 o el dissabte 15, i si fos necessari el tercer partit, es jugaria el diumenge 16.

El Caldes i el Vila-sana, salvats

El Caldes Recam Làser i el Vila-sana de la nacional catalana femenina es van assegurar la permanència en la categoria en guanyar la primera eliminatòria del play-out de descens. El Caldes va perdre a Reus (3-2) el segon partit que es va jugar dissabte, però com que havia guanyat el primer va poder disputar el tercer, novament a casa diumenge, i es va imposar per 3-1. El Vila-sana va remuntar l’eliminatòria contra el Vilassar i va guanyar tots dos partits. Dissabte es va imposar a casa per 2-1, i diumenge va guanyar a domicili per 0-1 i es va assegurar la salvació. El Reus Deportiu Virginias i el Vilassar jugaran la segona ronda del play-out per veure qui perd la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)