OK Lliga

El Barça venç el Reus (6-4) i el Noia perd clarament a la pista del Liceo (7-2)

Diumenge es disputaran els quarts partits de les dues semifinals de l’OK Lliga

El Barça ha guanyat el Reus Deportiu Virginias per 6-4, mentre que el Noia Freixenet ha perdut clarament a la pista del Liceo per 7-2 en els tercers partits de la semifinal del play-off pel títol de l’OK Lliga. En les dues eliminatòria hi ha un 2-1 en el marcador general, favorable al Barça i al Noia, i diumenge es disputaran els quarts partits, a la pista del Reus (12.30 h) i a la del Liceo (12 h), els dos conjunts que han de remntar.

El Barça ha iniciat molt centrat el seu partit i s’ha avançat amb un 3-0. Els darrers sis minuts de la primera meitat han estat espectaculars, amb dos gols per cada equips. Primer els reusencs han ajustat el marcador amb un 3-2, i després els blaugrana s’han tornat a distanciar i amb el 5-2 s’ha arribat al descans. En la segona meitat un gol del Reus ha estat seguit d’errades dels dos equips en les jugades de bola aturada, amb el Reus desaprofitant un penal i una falta directa ben aturades pel porter Sergi Fernández. Els dos equips han continuat buscant el gol i s’ha arribat al final amb un 6-4. Pel Barça han marcat Alabart (2), Bargalló (2), Grau i Cervera, i pel Reus Rojas (2), Aragonès i Julià.

El Noia podia passar a la final si guanyava, però el Liceo no volia quedar eliminat i ha intentat dominar el partit. Els de Sant Sadurní l’han mantingut anivellat en la primera meitat (3-2), però en la segona els gallecs han estat superiors, molt més encertats de cara a gol i s’han imposat per 7-2. Costa i Bargalló han marcat pel Noia i en el conjunt gallec ha destacat Torres amb tres gols.