OK Lliga

El Palau guanya a Fraga (2-7) amb sis gols de Puigdueta i s’avança en la final

El segon partit del ‘play-off’ per decidir el títol de l’OK Lliga es jugarà dijous

El Generali Palau ha guanyat a la pista del Fraga per 2-7, amb sis gols de Laura Puigdueta, i s’ha avançat en la final del play-off pel títol de l’OK Lliga. El segon partit es jugarà bel dijous 13 a la pista del Palau (20.30) i si guanya el conjunt català aconseguirà el títol. El Palau ha estat molt superior i s’ha avançat en el marcador en el primer minut de partit. Laura Puigdueta, que ha estat molt inspirada de cara a gol, ha fet en els primers minuts una demostració de saber estar ben situada dins l’àrea rival aprofitant les passades i s’ha arribat al descans amb un 1-4. El Fraga ha marcat de falta directa.

En la segona meitat el conjunt aragonès s’ha apropat fins el 2-4 i ha disposat d’una falta directe per reduir més en el marcador, però l’ha desaprofitat. El Palau ha sentenciat en els darrers tres minuts en que ha marcat tres gols més, dos més de Laura Puigdueta i el darrer d’Aina Florenza, i s’ha arribat al 2-7 final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)