OK Lliga

El primer pas del Palau

Hoquei sobre patins. Guanya a la pista del Fraga en el primer partit de la final del ‘play-off’ del títol de l’OK Lliga femenina

Esneca Fraga 2 Generali Palau 7

ESNECA FRAGA:Ferrer, Xicota, Arxé, Soto i Sanjurjo –equip inicial–; Paya, Flix, González, Gutiérrez i López.GENERALI PALAU:Vicente, Busquets, Puigdueta, Florenza i Colomer –equip inicial–; Casarramona, Fontdeglòria, Blackman, Juan i Sapena.GOLS:0-1 (1’) Puigdueta. 0-2 (7’) Puigdueta. 1-2 (16’) Soto, de falta directa. 1-3 (19’) Puigdueta. 1-4 (25’) Puigdueta. 2-4 (29’) Sanjurjo. 2-5 (47’) Puigdueta. 2-6 (48’) Puigdueta, de falta directa. 2-7 (49’) Florenza.ÀRBITRES:I. González i O. Garriga. Van mostrar targeta blava a Xicota, del Fraga, i a Colomer, del Palau.FALTES:17 del Fraga i 13 del Palau.

El Generali Palau va fer un primer pas, molt important, cap al títol de l’OK Lliga femenina al guanyar a la pista del Fraga per 2-7, amb sis gols de Laura Puigdueta, en el primer partit de la final del play-off. El segon partit es jugarà el dijous 13 a la pista del Palau (20.30 h) i si el conjunt català guanya aconseguirà el títol.

Laura Puigdueta, molt inspirada davant de porta, va fer una demostració de saber estar ben situada i dins l’àrea rival aprofitant les passades i amb quatre gols seus es va arribar al descans amb un 1-4. En la segona meitat el conjunt aragonès es va apropar fins al 2-4 i va disposar d’una falta directa, però la va desaprofitar. El Palau va sentenciar en els darrers tres minuts al marcar Laura Puigdueta dos gols més i Aina Florenza, el darrer.