Mundial

Guillem Cabestany deixarà la selecció espanyola després del mundial d’Itàlia

El seleccionador espanyol masculí d’hoquei sobre patins, Guillem Cabestany, deixarà el càrrec després de la disputa del campionat del món que se celebrarà del 15 al 22 de setembre a la localitat italiana de Novara, segons ha anunciat aquest dimarts la federació espanyola de patinatge

L’entrenador de Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès), que també exercia de director tècnic des del seu fitxatge, el juliol del 2021, pensa que la seva etapa a la selecció ha conclòs i a partir de la temporada que ve ocuparà la banqueta del Parlem Calafell (Baix Penedès). El seu probable substitut a la selecció serà l’actual tècnic del Noia Freixenet Pere Varias. Sota la direcció de Cabestany, Espanya es va proclamar dues vegades campiona d’Europa, a Paredes (Portugal) el 2021 i a Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès) el 2023, i va acabar cinquena en el Mundial del 2022 a San Juan (Argentina).

Prèviament, el tècnic català va entrenar el Vendrell (2010-2014), l’Hoquei Breganze italià (2014-2015) i el Porto portuguès (2015-2021), i al seu palmarès com a tècnic de clubs figuren dues Copes del Rei, una Copa CERS, una Copa d’Itàlia, dues Lligues portugueses, tres Copes de Portugal i quatre Supercopes de Portugal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.