OK Lliga

Carles Grau (Barça) amplia el seu contracte dos anys fins al 2027

El porter català Carles Grau va aconseguir un acord per ampliar el seu contracte amb el Barça per dues temporades, fins al 30 de juny de 2027, segons va anunciar aquest dimarts el club blaugrana. L’internacional espanyol, de 34 anys, es va iniciar com a porter a la seva localitat natal, Lloret de Mar (Selva), i va passar per les categories inferiors del Barça (2008-2010) abans de consolidar-se a l’elit amb el Vic (2011-2016), el Porto (2016-2019) i el Deportivo Liceo (2019-2022).

Grau va tornar a l’estiu del 2022 a la capital catalana per reemplaçar el retirat Aitor Egurrola, i des d’aleshores ha format parella sota pals amb Sergi Fernández, amb qui ha guanyat dues Copes del Rei, dues Supercopes d’Espanya, una Copa intercontinental i una OK Lliga com a blaugrana. “El somni continua. Arribar al Barça és el màxim i estic molt content de seguir en aquest gran club fins al 2027, però ara toca centrar-se en la feina que queda per fer”, va afirmar el sentinella en declaracions als mitjans de comunicació del club, en referència a la final de la Parlem OK Lliga, que començarà divendres.

D’altra banda, el coordinador esportiu de la secció, Gaby Cairo, va qualificar d’”estratègica” la renovació de Grau, que va definir com “un dels millors porters del món”. “El projecte es forma des de la porteria i era molt important assegurar el futur. Amb Carles (Grau) i Sergi (Fernández), el tenim molt ben cobert”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)