OK Lliga

El Noia Freixenet planta cara de valent però el Barça venç de nou i encarrila la final (3-1)

El Barça ha tingut una feinada per tornar a derrotar el Noia Freixenet (3-1) en el segon partit del play-off final de l’OK Lliga i és a només un triomf del seu 34è títol. L’eficàcia ha tornat a marcar diferències i el Barça arribarà a l’Ateneu divendres (21 h) amb un avantatge sòlid (2-0) però amb la sensació que la sèrie està ben oberta. L’equip de Sant Sadurní, de fet, ha tutejat els blaugrana, sobretot en la segona part en la qual ha acaronat l’empat. El porter del Barça Carles Grau, espectacular, ha salvat al seu equip en un duel més físic que no pas el primer (4-0) a proposta dels sadurninencs. Pau Bargalló, amb un gol i dues assistències coronades per João Rodrigues, ha tornat a exercir de jugador franquícia. Si el Noia no guanya els dos partits a l’Ateneu, el d’avui haurà estat el darrer de Sergi Panadero al Palau amb la samarreta blaugrana després de dues dècades. Tot i que semblava que fitxaria pel Voltregà i ho compatibilitzaria amb la feina que li ofereix el Barça, sembla ser que finalment penjarà els patins. Pau Bargalló, João Rodrigues i Edu Castro, que marxen a Portugal, també haurien pogut acomiadar-se avui de l’afició. tots quatre van ser homenatjats divendres al final del primer partit de la sèrie.

Una triangulació molt ben trenada coronada per João Rodrigues engaltant al primer toc una passada de Pau Bargalló ha permès al conjunt d’Edu Castro avançar-se (1-0 en el 6’) i apaivagar la sortida intensa del Noia. L’equip de Pere Varias ha sortit més incisiu que en el primer partit i ha generat més, però els errors i la falta d’eficàcia l’han penalitzat. De fet, Morales, assistit per Mendes ha tingut l’ocasió per empatar (10’) però la bola ha sortit desviada. No obstant això, el Barça ha arribat en més ocasions durant el primer temps. Quan semblava que el temps s’exhauria, Pau Bargalló ha fet el 2-0 amb un tret ras i creuat al segon pal quan tan sols faltaven 13 segons per al descans. Un xut de gran precisió i qualitat i, alhora, una concessió imperdonable del Noia.

L’equip de Sant Sadurní s’ha aixecat. En la seva primera oportunitat del segon temps, Esteller, especialista, ha engaltat una passada de gran visió de Jordi Bargalló (2-1 en el 27’). Pràcticament en l’acció posterior, el Noia ha comès la desena. La directa llançada per Pau Bargalló en dos tocs i arrossegant s’ha estavellat al pal. Tot seguit, en plena voràgine de jugades clau, el Barça ha fet la desena. Martí Gabarró, el mestre de la matèria del Noia, no ha pogut superar Carles Grau. Havien transcorregut sis minuts d’alt voltatge.

El Noia ha començat a creure encara més en la remuntada davant d’un Barça carregat de faltes que ja en duia catorze. Costa, que ha rebut una passada perfecta de Martí Gabarró, ha amenaçat dins del quadre a 9.33 després d’un temps mort motivador de Pere Varias d’alt voltatge. Morales ha acaronat el segon del Noia. El casc de Carles Grau ho ha impedit. A 7:34 del final: quinzena dels locals. Martí Gabarró hi ha tornat. Ganxo, contraganxo, i una ma canviada miraculosa de Grau que ha impedit l’empat.

A 3:55, el Barça ha disposat d’una nova falta directa arran de la quinzena falta del Noia. Blai Roca ha aturat l’intent d’Alabart. João Rodrigues, però, rematant una assistència fabulosa de Pau Bargalló sortint des del darrera de la porteria, ha fet el 3-1 a 2:14 del final i ha posat fi al patiment del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)