Més hoquei

El Bigues puja a l’OK Lliga

FCP. Nacional Catalana. Les vallesanes tornen a superar l’Alpicat en el ‘play-off’ d’ascens femení. En l’eliminatòria masculina el Reus es guanya la plaça a l’OK Lliga Plata

L’Orkla Bigues i Riells va retornar a l’OK Lliga femenina una temporada després del seu descens de la màxima categoria. L’equip vallesà va guanyar el play-off d’ascens de la Nacional Catalana femenina després d’imposar-se en els dos primers partits de l’eliminatòria. Dissabte el Bigues i Riells va visitar la pista de l’Alpicat i va aconseguir la victòria per un ajustat i molt disputat 2-3. Com que havia guanyat el primer partit a casa per 3-2, va situar el 2-0 en l’eliminatòria i va pujar. El Reus Deportiu Virginias va aconseguir la permanència a la Nacional Catalana femenina després de superar el Vila-sana en el play-out de permanència. L’equip reusenc va guanyar per 2-0 el Vila-sana en el segon partit jugat a Reus i es va salvar.

En la Nacional Catalana masculina el Reus Deportiu Virginias va aconseguir l’ascens a l’OK Lliga Plata. Va necessitar els tres partits del play-off d’ascens per superar el Vilanova. Dissabte va perdre el segon partit per un ajustat 2-1 a la pista del Vilanova, però, com que el Reus havia guanyat el primer partit (4-2), diumenge es va disputar el partit definitiu a Reus, i els roig-i-negres es van imposar per 2-0 i van certificar l’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)