OK Lliga

El Noia Freixenet derrota el Barça i força el quart partit de la final (4-1)

El Noia Freixenet, empès per un public entregat que ha omplert de gom a gom l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní, ha derrotat al Barça (4-1) i ha forçat el quart partit de la final de l’OK Lliga prevista al millor de cinc, que es jugarà diumenge en el mateix escenari (12 h per Esport 3). L’equip sadurninenc ha completat un gran partit, sobretot en defensa i amb Blai Roca pletòric sota els pals, i s’ha guanyat el dret a somiar. El Barça, que no ha sabut rendibilitzar les ocasions i ha fet quatre pals, continua a un sol triomf del títol. En cas d’arribar-se al cinquè partit, es jugaria dimarts al Palau Blaugrana (20.30 h).

Fuetada de Morales

El gol del local Morales (4’) no ha estat vàlid perquè Jordi Bargalló havia servit una falta amb la bola en moviment. El Barça, malgrat això, havia sortit incisiu obrint la pista i buscant João al darrera de la porteria fent de Pau Bargalló. Morales, en el segon intent, però, ha foradat la porteria de Carles Grau amb un cacau gairebé des de mitja pista (1-0 en el 7’).

El Noia, molt agressiu en defensa per marcar el terreny de bon començament, s’estava carregant ràpidament de faltes: 6 a 13:54 del descans per tan sols una dels blaugrana.

En una acció per darrera de la porteria, penal clar de Costa sobre Llorca. João ha empatat (1-1 en el 11’). A 12:47, blava al tècnic Varias per protestar iradament. El Noia s’ha quedat en inferioritat dos minuts però ha sobreviscut sense encaixar, malgrat que, a poc a poc, el Barça s’ha anat apoderant del domini del partit. Gabarró (16’), no obstant això, sol, ha fallat en al rematada final en la millor ocasió local en molts minuts. Els àrbitres han filat prim i el partit s’ha calmat una mica perquè l’equip local ha rebaixat la seva intensitat defensiva. Quan faltaven 44 segons per al descans, Jordi Bargalló ha clavat un míssil des de fora i Esteller ha desviat amb mestria la bola a la xarxa (2-1). El Noia ha acabat la primera part amb 9 faltes i el Barça en duia 6.

Porters, deliri i pals

La fuetada de Jordi Bargalló, ja en el segon temps, s’ha estavellat al pal (27’). En la mateixa acció, els locals han fet la desena falta. Alabart també ha llançat la directa al pal. En el 33’, Eloi Cervera ha vist al blava per posar l’estic per sota les cames d’un rival. Martí Gabarró no ha pogut superar Carles Grau, molt ferm, en la falta directa. En la superioritat, penal a favor dels locals (34’). Grau ha tornat a salvar al Barça i ha rebutjar el tir de Costa. Malgrat estar en inferioritat, el Barça ha enxampat un contraatac claríssim. Alabart no ha pogut superar Blai Roca. Recital de porters en un tram decisiu. Edu Castro ha demanat temps a 8:35 del final, amb 14 faltes del Noia i 7 del Barça. El deliri s’ha desfermat a l’Ateneu a 6:50 del final quan Martí Gabarró ha aprofitat una bona passada de Costa per batre Grau arrossegant la bola al pal llarg (3-1).

El Barça ha demanat reforços policials a la seva banqueta i minuts després s’han presentat els Mossos.

Barroso ha enviat la bola al pal quan el Barça intentava reduir diferències però el Noia no ha comès la quinzena i Jordi Bargalló, que ha jugat un partidàs, ha fet un clínic d’amagar la bola. El Barça ha atacat sense porter. Eloi Cervera ha xutat el pal, el quart dels blaugrana. I Costa ha fet el 4-1, assistit per Esteller, a porteria buida.