OK Lliga

El Noia Freixenet anuncia el retorn de Xavi Aragonès

Amb 26 anys, Xavi Aragonès vestirà la samarreta negra-i-vermella les tres pròximes temporades, tornant al club que va deixar l’any 2018 acabada la seva etapa formativa. Aragonès es va incorporar al CP Vilafranca, on va militar quatre temporades i va aconseguir la copa de la Princesa i l’ascens a la Parlem OK Liga el 2022. Després va passar dues temporades pel Finques Prats Lleida, arribant a les semifinals de la WSE Cup i disputant la WSE Champions League per primera vegada en la història del club lleidatà.

El Noia, el subcampió de l’Ok Lliga, també havia anunciat aquesta setmana el fitxatge del porter Iker Jiménez (Vic) i que un altre porter, Ton Renau, puja al primer equip. Anteriorment, havia tancat les renovacions de Jordi Bargalló, Aleix Esteller, Humberto Mendes, Blai Roca, Xavi Costa, Toni Salvadó, Ivan Morales i Martí Gabarró. Falta oficialitzar el nom del tècnic que substituirà a Pere Varias.

Per un altre costat, el Recam Làser Caldes ha anunciat el fitxatge del fins ara jugador del Reus Virginias David Gelmà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)