OK Lliga Plata

El Girona incorpora tres fitxatges de luxe per tornar a l’OK Lliga

Hoquei sobre patins. Sergi Canet, Marc Gómez i Tomàs Ramírez s’uneixen al club, que passarà a anomenar-se Hipoteques Girona Club Hoquei després del canvi de patrocini

El Girona Club Hoquei té un objectiu clar: tornar a la màxima categoria de l’hoquei patins. I per fer-ho compta amb tres fitxatges de luxe i un nou patrocinador principal: Hipoteques Girona. Els equips del club de totes les categories passaran a portar el nom d’aquesta entitat, que també patrocina a l’Spar Girona.

Després de vuit temporades consecutives a OK Lliga el club haurà de remar de valent aquest curs per tornar a l’elit. Per aconseguir l’objectiu, el president de l’entitat, Eduard Recio, ha anunciat aquesta tarda tres cares noves que vestiran de blanc-i-vermell: Sergi Canet (gironí que arriba de l’Alcoi), Marc Gómez (que torna a competir després d’un any sabàtic) i Tomàs Ramírez (ve del SHUM Maçanet).

Els reforços s’afegiran a un gruix important de jugadors que es manté de la temporada passada: Àlex Grau, Jaume Llaverola, Moi Aguirre, Borja Ramon i Django Bogers. D’altra banda, Recio ha confirmat les baixes d’Aleix Domènech, Marc Puigvert, Marc Vázquez i Biel Nadal.

Enguany també hi haurà dues places del primer equip que seran per als júniors del club, mentre que el porter júnior tindrà fitxa de tercer porter. L’objectiu del club és donar oportunitats als joves de la base.

Un equip per pujar

El president de l’entitat, Eduard Recio, té clar que la plantilla pot aspirar a retornar a l’equip a OK Lliga: “L’objectiu és tornar a pujar. No ens volem estancar en aquesta categoria i volem pujar”.

Per fer-ho, caldrà comptar també amb el suport del públic, que enguany podrà veure tots els partits de la temporada per una quota de 75 euros anuals. “La gent que no hagi vingut mai s’hauria d’atrevir a veure un partit en directe. Sense ser entesos en hoquei es pot gaudir molt”, ha subratllat Recio.

Pel que fa a la gran oferta esportiva que viurà la ciutat la temporada que ve, el directiu ho valora com un fet positiu: “Crec que per la ciutat és molt bo que el futbol i el bàsquet estiguin a dalt i també a Europa. Ha de ser positiu per la ciutat i també per als clubs”.

L’hoquei, que compartirà patrocinador amb l’Spar Girona, no descarta crear sinergies amb el bàsquet per tal d’oferir als espectadors i als socis més avantatges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)