Europeu

L’europeu sub-17 d’Olot ja està en marxa

Hoquei patins. La selecció estatal femenina goleja i la masculina empata

El campionat d’Europa femení i masculí de la categoria sub-17 va començar ahir a la pista Josep Jou del pavelló municipal d’esports d’Olot amb els primers partits de la fase de grups. La competició s’acabarà dissabte. En la categoria masculina Espanya i Portugal, els dos favorits, van empatar (1-1) en un partit molt disputat. El gol el va marcar Nico Sama. En la selecció estatal hi ha el jugador del Girona CH Martí Reñón. En l’altre partit del grup A Itàlia va derrotar França per 0-4. En el grup B Suïssa va guanyar Anglaterra per 3-1 i Alemanya va golejar Àustria per 0-5.

En la categoria femenina Espanya va golejar per 1-9 França amb sis jugadores marcant algun gol. Paula Roldan, Elsa Salvañà i Juli Vila en van fer dos cada una. En la resta de la jornada Portugal es va imposar per 5-0 a Anglaterra i Itàlia va guanyar per un ajustat 2-1 Alemanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)