OK Lliga

El Barça començarà la lliga contra el Voltregà, i el Palau contra l’Alcalá

Se sortegen els calendaris de l’OK Llliga i l’OK Lliga femenina

El Barça, vigent campió de l’OK Lliga, començarà la defensa del títol contra el Voltregà Movento Stern el 12 d’octubre, segons el sorteig que s’ha efectuat aquesta tarda en el Celler de la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní d’Anoia. El Noia Freixenet, el subcampió, s’estrenarà a la pista del Parlem Calafell. Completaran aquesta primera jornada un interessant Igualada Rigat-Reus Deportiu Virgnias; el Lleidanet Alpicat-Caldes Recam Láser; el Senergy Renovables Sant Just-Dititecnic Capital del Vi; el Patí Vic-Finques Prats Lleida; i el Deportivo Liceo-Pas Alcoi. La fase regular s’acabarà el cap de setmana del 3 i 4 de maig.

En l’OK Lliga femenina, el Generali Palau començarà la defensa del títol el 26 d’octubre a casa contra Iman Serroukh Alcalá Hockey. Els altres partits d’aquesta jornada inicial seran: el Vila-sana Coop d’Ivars-Hockey Club Raxdi; el Telecable Hockey Club-Cerdanyola; el Corunya-Sant Cugat; el Voltregà Movento Stern-Orkla Bigues i Riells; i el Martinelia Manlleu-Esneca Fraga. Sense play-off, el campió quedarà determinat després de l’última jornada del campionat, que es disputarà el 7 de juny.

Sorteig de la supercopa d’Espanya

Durant l’acte també s’han sortejat les semifinals de la supercopa d’Espanya, que es disputaran el 5 d’octubre al Palau d’Esports de Riazor de la Corunya i que han emparellat el Barça-Deportivo Liceo, i el Noia Freixenet-Reus Deportiu Virginias. La final es disputarà l’endemà en el mateix escenari. En la supercopa femenina, que es disputarà el 19 i 20 d’octubre a Fraga, s’enfrontaran el Telecable Hockey Club i el Vila-Sana Coop d’Ivars i el Generali Palau-Esneca Fraga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)