OK Lliga Plata

Jordi Garcia, nou entrenador del SHUM

El SHUM Frit Ravich ha anunciat la incorporació de Jordi Garcia com a entrenador per la temporada 2024/25.

Nascut a Navàs, Jordi Garcia va començar la seva carrera esportiva com a porter a Navarcles quan només tenia 6 anys. La seva trajectòria com a jugador va despuntar amb les seves actuacions als equips del Vic, Voltregà i Barça.

En la seva carrera com a entrenador, Garcia ha acumulat una rica experiència a les lligues OK Lliga i OK Plata. Ha dirigit equips com el Sant Antonio de Pamplona, Sant Feliu de Codines i Manlleu. A més de la seva tasca com a coordinador i jugador al Cadí la Seu, Jordi Garcia ha tingut un paper destacat en les últimes tres temporades com a entrenador de l’Olot a l’OK Lliga Plata.

Actualment, Jordi Garcia també exerceix com a seleccionador de l’equip nacional d’Andorra. La seva nova responsabilitat com a entrenador del SHUM Frit Ravich representa un nou repte en la seva carrera. El club espera que la seva experiència i lideratge portin a l’equip a assolir nous objectius i a competir amb èxit en la pròxima temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)