Més hoquei

L’Argentina és baixa a la GoldenCat femenina i la substitueix Xile

Problemes logístic impedeixen viatjar a Catalunya a la campiona mundial femenina

La selecció d’Argentina, actual campiona mundial, és baixa de la GoldenCat femenina i la substituirà Xile, segons ha informat la Federació Catalana de Patinatge. Aquest canvi d’última hora està motivat per problemes logístics del combinat argentí i per tant no podrà desplaçar-se fins a Catalunya ni participar en la competició. La selecció xilena femenina disputarà per primera vegada aquesta competició. Xile va ser cinquena en el darrer mundial femení disputat l’any 2022 a l’Argentina.

Aquest torneig internacional es disputarà els dies 29, 30, 31 d’agost i 1 de setembre a Cerdanyola del Vallès i hi participaran les seleccions de Catalunya, Portugal, França i Itàlia en la categoria masculina i Catalunya, Portugal, França, Itàlia i Xile en la categoria femenina.

Paral·lelament a aquest torneig, la federació catalana també organitzarà la Youth GoldenCat, torneig internacional sub13 de seleccions masculines i femenines amb la participació de la Selecció Catalana, el Cerdanyola CH i altres equips internacionals i el Torneig 3x3 GoldenCat Edition obert a les categories benjamí, aleví i infantil i categories femenines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)