Lliga Catalana

Tretze equips jugaran la lliga catalana

Hoquei sobre patins. La fase regular masculina es jugarà el 7, el 14 i el 21 de setembre i la final a quatre, el 28 i el 29 al Vendrell

La GoldenCat, amb Catalunya jugant a Cerdanyola del 29 d’agost a l’1 de setembre; la XX Frit Ravich Lliga Catalana masculina, que té programada la final a quatre al Vendrell els dies 28 i 29 de setembre, i els World Skate de Novara, o sigui el mundial, que es jugarà del 8 al 14 de setembre i en el qual també participaran un bon grapat de catalans, configuraran un inici de curs intens pel que fa a l’hoquei sobre patins català. Tretze equips –dotze de catalans i l’Alcoi, del País Valencià, com ja és tradició– jugaran la lliga catalana dividits en quatre grups que s’enfrontaran a només una volta. Els quatre primers classificats jugaran la final a quatre. Els partits arrencaran el 7 de setembre i la primera fase haurà d’estar acabada el dia 22. Les jornades estan programades els dies 7, 14 i 21 de setembre. El Barça tindrà baixes durant la disputa de la fase regular perquè té quatre jugadors convocats per al mundial, fet que també afectarà el Reus Virginias, que en té dos.

Grup A
Barça, Recam Làser Caldes i Finques Prats Lleida
Grup B
Noia Freixenet, Senergy Renovables Sant Just i Pas Alcoi
Grup C
Reus Deportiu Virginias, Igualada Rigat i Lleidanet Alpicat
Grup D
Parlem Calafell, Voltregà Movento Stern i Diggitecnic Vilafranca i Vic
Semfinals, 28 de setembre
1r grup A- 1r grup D 1r grup B-1r grup D
Final. 29 de setembre
*Pavelló del CE Vendrell

El Noia Freixenet defensa el títol

El Noia Freixenet és el vigent campió de la competició gràcies a un gran partit en la final contra el Barça en el qual, a més, va ser capaç de remuntar dos gols adversos (2-3). La final a quatre es va jugar al pavelló Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans i l’equip de la capital del cava es va convertir en el successor del Parlem Calafell, que havia estat campió el 2022, superant el Noia en la tanda de faltes directes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)