Més hoquei

Catalunya arrenca forta

Hoquei sobre patins. La selecció femenina derrota França amb una gran autoritat i la masculina es desfà d’Itàlia, en el debut en la GoldenCat

França F 1 Catalunya F 6

FRANÇA:Lucie Gohet, Fay, Deboqcuet, Célia Gohet i Herrault -equip inicial-; Pereira, Gefflot, Husson i D’Haese..CATALUNYA:Salvat, Xicota, Puigdueta, Fontdeglòria i Busquets -equip inicial-; López, Castellví, Solé i Comas.GOLS:0-1 (2’) Fontdeglòria. 0-2 (12’) Comas. 0-3 (22’) Xicota. 0-4 (28’) López. 0-5 (30’) López. 1-5 (33’) Husson. 1-6 (39’) Fontdeglòria.ÀRBITRES:D. Picó i A. Rago.FALTES:8 de França i 5 de Catalunya.

Catalunya M 4 Itàlia M 2

CATALUNYA:Fernández, Carol, Font, Llorca i Lamas -equip inicial-; Miras, Bargalló, Pujadas i Salvadó.ITÀLIA:Gnata, Ipinazar, Gavioli, Cocco i Verona -equip inicial-; Compagno, Banini, Malagoli i Pozzato.GOLS:1-0 (17’) Font. 2-0 (17’) Salvadó. 2-1 (18’) Verona. 3-1 (28’) Font, de falta directa. 3-2 (41’) Malagoli. 4-2 (44’) Llorca.ÀRBITRES:O. Morisio i R. Correia. Blava a Compagno.FALTES:10 de Catalunya i 10 d’Itàlia.

Les seleccions catalanes van arrencar ahir amb bon peu en la GoldenCat que es disputa al pavelló de Can Xarau de Cerdanyola del Vallès i van guanyar els seus compromisos respectius. El torneig, que organitza la Federació Catalana de Patinatge i que s’emmarca en la Setmana Catalana de l’Esport, aplega seleccions de primer nivell mundial que preparen els World Skate de Novara. La selecció catalana femenina es va desfer de França per 1-6 i la masculina va derrotar Itàlia per 4-2.

Fontdeglòria va avançar les locals tot just en el minut 2. Comas i Xicota van establir el 0-3 al descans plasmant la clara superioritat catalana, que es va fer encara més evident en la segona part. L’equip de Josep Maria Barberà jugarà avui contra Itàlia (12.30 h) i contra Portugal (17.15 h). El campionat va arrencar amb el triomf de Portugal sobre França per 3-0 –3 gols de la perillosa Raquel Santos–. Itàlia i Xile, que ha substitut l’Argentina, que no es podia desplaçar per problemes logístics, van continuar amb el programa, amb triomf sud-americà per 3-4. Maca Ramos (2), Javiera Valdès i Marina Venegas van marcar per l’equip de Francisca Puertas. Elena Tamiozzo (2) i Francesca Maniero van fer els gols transalpins.

La selecció catalana masculina, per la seva banda, va ser superior i el porter Sergi Fernández va demostrar la seva vàlua i va permetre que els seus companys juguessin tranquils. El nou jugador del Barça Ferran Font va fer l’1-0 (17’) i Toni Salvadó, en l’acció posterior, va clavar el 2-0. Verona va reduir diferències abans de la mitja part (2-1) però Font, executant una falta directa –blava a Compagno–, va fer el 3-1 en els primers compassos del segon temps. Itàlia va inquietar amb un gol de Malagoli (3-2 en el 41’) mentre Catalunya aguantava amb nou faltes. Llorca, amb un gran tret de pala, va donar aire als catalans (4-2). La desena, després de més de deu minuts amb 9, va arribar a 4:02 però Cocco no la va fer i els catalans van segellar el triomf, tot i que Pujadas no va marcar una directa –10a d’Itàlia. L’equip de Jordi Camps se les haurà avui amb Portugal (21.15 h). L’altre partit va enfrontar França i Portugal amb triomf lusità (0-3), amb ball de bastons inclòs, amb les vermelles directes al gal Roberto di Benedetto i al portuguès José Miranda. Gonçalo Alves (2) i Gonçalo Pinto van sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)