Més hoquei

La final és a tocar

Torneig femení. La selecció catalana femenina guanya Itàlia i Portugal pel mateix resultat i ocupa en solitari el primer lloc

Itàlia 0 Catalunya 1

ITÀLIA:Caretta, Maniero, Lapolla, Ghirardello i Tamiozzo –equip inicial–; Taccardi, Orsato, Rossetto, Bertinato i Meneghello.CATALUNYA:Salvat, Xicota, Puigdueta, Fontdegloria i Busquets –equip inicial–; López, Castellví, Solé, Comas i Saldaña.GOL:0-1 (5’) Solé, de penal.ÀRBITRES:R. Correia i D. Pico. Van mostrar targeta blava a Solé.FALTES:8 d’Itàlia i 6 de Catalunya.

Catalunya 1 Portugal 0

CATALUNYA:Salvat, Xicota, Puigdueta, Fontdegloria i Busquets –equip inicial–; López, Castellví, Solé, Comas i Saldaña.PORTUGAL:Vicente, Moncóvio, Teixeira, Ferreira i Santos –equip inicial–; Severino, Coelho, Fernandes, Silva i Oliveira.GOLS:1-0 (41’) Castellví.ÀRBITRES:R. Burgos i A. Morisio.FALTES:8 de Catalunya i 7 de Portugal.

La selecció catalana femenina va guanyar Itàlia i Portugal pel mateix resultat d’1-0 en la segona jornada de la GoldenCat que s’està disputant a Cerdanyola del Vallès. Amb aquestes dues victòries en un mateix dia Catalunya té la final a tocar ja que ocupa el primer lloc en solitari amb nou punts, mentre que Portugal i Xile en tenen sis. Només queda una jornada en la fase de grups i les catalanes s’enfrontaran a Xile (17.15 h). Els dos primers passaran a la final de diumenge.

Els partits contra França i Portugal van ser molt disputats i malgrat que Catalunya va disposar de bones ocasions només va poder guanyar per un gol. Gemma Solé va marcar de penal contra Itàlia en el minut 5, i Ona Castellví va fer l’1-0 en un xut de lluny a nou minuts del final contra Portugal.