Més hoquei

Catalunya agrada

Hoquei sobre patins. Triomf de prestigi del conjunt de Jordi Camps contra Portugal en la GoldenCat

Catalunya 7 Portugal 6

CATALUNYA:Blai Roca, Pujadas, Llorca, Lamas i Jordi Bargalló -equip inicial-; Carol, Miras, Font i Salvadó.PORTUGAL:Girão, João Rodrigues, Vieira, Alves i Hélder Nunes -equip inicial-; Costa, Cardoso, Pinto i Edo (ps).GOLS:1-0 (2’) Pujadas. 1-1 (5’) Alves. 2-1 (9’) Font. 3-1 (16’) Lamas. 4-1 (18’) Pujadas. 5-1 (25’) Pujadas. 5-2 (27’) Vieira. 5-3 (30’) João. 5-4 (33’) Pinto. 6-4 (34’) Miras. 7-4 (36’) Llorca. 7-5 (47’) Pinto. 7-6 (48’) Hélder Nunes. .ÀRBITRES:A. Rago i G. Gorina. Blava a Pinto, Alves i Pujadas.FALTES:10 de Catalunya i 11 de Portugal. .

La selecció catalana va derrotar ahir Portugal, la subcampiona del món i d’Europa, per 7-6 en la GoldenCat, competició oficial que es juga al pavelló de Can Xarau de Cerdanyola del Vallès en la qual l’hoquei sobre patins català exhibeix el seu potencial. En l’altre partit de la jornada, Itàlia es va desfer de França (6-4). Catalunya és líder amb 6 punts i el seu possible rival seria França. L’equip de Jordi Camps havia derrotat Itàlia (4-2) en la primera jornada i avui tancarà la fase del grup format per quatre equips, tots, evidentment, semifinalistes, precisament contra els francesos (13 h).

L’equip portuguès va tenir la baixa de Miranda, sancionat amb 6 partits. També ha rebut la mateixa sanció el jugador francès Roberto di Benedetto. Tots dos van ser expulsats amb vermella directa en la primera jornada. Cap dels dos podrà tornar a jugar en la present GoldenCat i també es perdran la fase de grups del mundial que s’ha de jugar a Novara del 16 al 22 de setembre.

Roc Pujadas va avançar Catalunya amb un gol matiner però el golejador portuguès Gonçalo Alves va empatar de seguida. Ferran Font, amb molta elegància, va clavar el 2-1 marxant del seu marcador i superant Girão amb un tret ras i encreuat. Blai Roca, a més, va treure un penal a Alves. Lamas, a la sortida d’una falta, va clavar el 3-1. Pujadas va arrodonir la gran primera part del conjunt català (4-1) i va completar el seu trio de gols a l’inici del segon temps. Portugal va reaccionar (5-4) però Miras va fer el 6-4 donant aire al conjunt de jordi Camps i Llorca va rematar la feina, tot i una dosi de patiment final quan Portugal va fer dos gols en els últims dos minuts. Menció especial per al porter del Noia Freixenet Blai Roca, que va aturar dos penals i una directa davant d’especialistes de talla mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)