Mundial

“L’objectiu d’Espanya en el mundial és lluitar per l’or”

El seleccionador espanyol de l’equip femení, Sergi Macià, ha assegurat aquest dilluns en declaracions a EFE que l’objectiu d’Espanya al Campionat del Món que es disputarà a Novara (Itàlia), del 16 al 21 de setembre, serà “lluitar per l’or”. en la selecció espanyola hi ha sis catalanes, les jugadors del Generali Palau Aina Florenza, Anna Casaramona, Laura Vicente (p) i Mariona Colomer, la del Fraga anna Ferrer (p) i la del Vila-sana Vicky Porta. La resta son les jugadors del Telecable Sara Roces, Sara Lolo i Marta Piquero i la del Fraga Maria Sanjurjo.

“L’objectiu d’Espanya el marca la samarreta: lluitar per l’or i representar els múltiples clubs de tot el país”, va explicar l’entrenador català des del pavelló de hoquei sobre patins del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès, on la selecció afronta la cinquena setmana d’entrenaments. Macià ha valorat que han realitzat “una feina bastant intensa” i, tot i que ha considerat que “encara queden un parell de detalls per polir”, ha subratllat que les jugadores arribaran a la cita mundialista “ben preparades” i “encara amb més ganes” darrere la final perduda al mundial del 2022 davant Argentina (3-0) jugat a San Juan. “Les deu jugadores arribaran en un punt òptim en l’àmbit tàctic, tècnic i mental. Estan començant a adonar-se que tenen un nivell molt elevat i no s’han de comparar amb ningú”, ha analitzat el seleccionador.

Tot i així, el tècnic català ha esmentat Xile, Portugal i Itàlia com “les seleccions a batre” més enllà de la vigent campiona. “No serà gens fàcil arribar a una hipotètica final amb l’Argentina”, ha alertat.

D’altra banda, Macià, que va ser nomenat seleccionador al gener substituint Ricard Muñoz, del qual n’era el segon, va revelar quines seran les senyes d’identitat de l’equip: “Ha estat força fàcil acordar la manera de jugar. Una forma molt intensa, amb una mobilitat de bola molt ràpida, transicions i una pressió molt alta”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)