Mundial

Espanya sub-19 derrota l’Argentina en el mundial d’Itàlia (3-5)

La selecció espanyola sub-19 masculina, amb àmplia majoria catalana –9 dels 10 convocats–, ha derrotar l’Argentina per 3-5 i ha finalitzat primera del grup A, fet que li permetrà jugar els quarts de final dels Wolrd Skate Games Itàlia que es disputen a Novara contra Colòmbia, la ventafocs del grup B amb 0 punts en els tres partits que ha jugat. Espanya guanyava per 0-3 amb gols de Carles Casas, Jacobo Copa i Pau Andreu a 5:33 del descans, però els argentins s’han despertat i ha arribat a la mitja part amb un incert 2-3. L’albiceleste, a més, ha empatat (3-3) a 21:11 del final, amb tota la segona part per davant. Però la reacció del conjunt de Carlos Cortijo ha estat fulminant. Biel Llanes ha fet el 3-4 i Carles Casas ha acabat d’aclarir el partit amb el 3-5.