Mundial

Espanya empata contra França en el debut en els World Skate Games (1-1)

La selecció espanyola d’hoquei sobre patins ha iniciat avui els World Sakte Games Itàlia a Novara, ciutat de tradició en aquest esport, amb un empat (1-1) contra França, el rival que la va eliminar en els quarts de final de San Juan 2022 i que s’ha convertit en un dels cinc aspirants al títol mundial. El resultat no hipoteca cap de les dues seleccions en un grup complicat en què també hi són Xile, rival demà 15.15 h i l’amfitriona Itàlia, dimecres a les 21 h. Els quatre equips passen a quarts però es tracta d’evitar l’Argentina i Portugal, els dos favorits del grup A, en l’encreuament de quarts.

Roberto di Benedetto ha avançat França amb un cacau exterior (18’), però l’equip de Guillem Cabestany ha empatat de seguida. Pau Bargalló s’ha inventat una assistència genial des de darrera de la porteria sobre Marc Grau, que s’ha desmarcat molt bé i no ha perdonat (1-1 en el 20’). Una acció clàssica al Barça que aquesta temporada no es podrà veure perquè el sadurninenc ha fitxat pel Benfica. Cap dels dos equips ha arribat a les deu faltes i no hi ha cap acció de bola aturada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)