Mundial

Gols per donar i per vendre

Hoquei sobre patins. Espanya goleja Xile amb intenció i avui es jugarà contra Itàlia (21 h) evitar un encreuament enrevessat de quarts en els WSG

Xile 0 Espanya 12

XILE:Armijo, Fernández, Soto, i Castro i Rojas -equip inicial-; Díaz, Osorio, Márquz i Tudela.ESPANYA:Ballart, Carballeira (2), Pau Bargalló (2), Marc Grau (2) i Nil Roca -equip inicial-; Alabart (1), Martí Casas (4) i Aragonès (1).MITJA PART:0-6.ÀRBITRES:Joseph Sillecchia i Silvia Coelho.FALTES:10 de Xile i 7 d’Espanya.

La selecció espanyola masculina d’hoquei sobre patins va guanyar ahir Xile al Pala Igor de Novara per 0-12 –0-6 en la mitja part– en el seu primer duel en els World Skate Games Itàlia i s’hi jugarà avui la primera plaça del grup B enfrontant-se amb Itàlia (21 h), que ahir va derrotar França per 0-1 amb un gol d’Andrea Malagoli a 8:38 del final i arriba líder a la darrera jornada. Espanya serà primera només si venç, perquè en la primera jornada va empatar amb França i els transalpins en farien prou amb un empat per ser primers. L’empat asseguraria la segona posició al conjunt de Guillem Cabestany.

Els gols els van fer Martí Casas (4), Marc Grau (2), César Carballeira (2), Pau Bargalló (2), Sergi Aragonès i Alabart. El partit contra Xile va quedar resolt amb un 0-6 en el primer temps. Es tractava de vèncer i de fer-ho pel màxim nombre de gols possible, perquè en cas d’empats en la resolució final del grup, la diferència de gols global podria ser un factor decisiu. Aquest fet es produiria per determinar la segona posició si Espanya perdés avui i França derrotés Xile. Tots dos acabarien amb 4 punts. L’objectiu és evitar la tercera plaça del grup, que condemnaria a un encreuament de quarts de final molt complicat contra l’Argentina o Portugal. L’aparició de França com a cinquena gran selecció en el panorama internacional provoca aquesta incertesa i atorga força més transcendència a la primera fase. En el mundial 2022, de fet, Espanya va caure en els quarts contra l’equip gal i ja sap el pa que s’hi dona.

En el grup A, l’Argentina, que defensa el títol, va superar els Estats Units per 2-9, mentre que Portugal va derrotar Angola (0-4). Angola i Portugal es veuen les cares aquesta tarda (18.30 h) per decidir el primer del grup A.

EL TÈCNIC, SATISFET

“Sense faltar al respecte, volíem fer el màxim de gols i hem jugat amb intensitat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)