Mundial

Una pallissa pel que pugui ser

Hoquei sobre patins. Espanya goleja la Gran Bretanya i si derrota Itàlia serà primera

Gran Bretanya 0 Espanya 14

GRAN BRETANYA:Thomas, Courtenay, Bolt, McCarthy i Kneeshaw -inicial-; Chandler, Key, Jansen i Abroudj-Ameur.ESPANYA:Vicente, Florenza (5), Casarramona, Piquero (1) i Sanjurjo (4) -equip inicial-; Roces (2), Colomer (1), Lolo i Victòria Porta (1).MITJA PART:0-8..ÀRBITRES:P. Giraudo i R. Cruzado.FALTES:4 la Gr. Bretanya i 2 Espanya.

La selecció espanyola femenina, vigent subcampiona del món, va apallissar la Gran Bretanya per 0-14 (0-8 a la mitja part) en la segona jornada del grup B dels World Skate Games. L’equip de Sergi Macià, amb sis catalanes, va ser infinitament superior i avui jugarà el decisiu partit contra Itàlia (19 h), l’amfitriona, que determinarà els encreuaments de quarts. L’equip transalpí, que dilluns es va desfer de la Gran Bretanya per 4-0, va derrotar ahir Xile (2-3). Si Espanya venç, serà primera de grup. Si empata, serà segona, rere Itàlia, i si perd, s’haurà de recórrer a la diferència global amb Xile per determinar el segon lloc. Les xilenes intentaran estomacar tant com puguin la Gran Bretanya. Espanya no va passar d’un empat contra Xile (1-1) dilluns en la primera jornada i la diferència de gols global podria ser un factor determinant a l’hora de decidir la classificació final del grup B. Sigui com vulgui, els gols els van marcar Aina Florenza (5), María Sanjurjo (4), Sara Roces (2), Marta Piquero, Mariona Colomer i Victòria Porta. L’equip estatal va fer dos gols en l’últim minut del partit i el 0-12 a 1:17 del final. En el grup A, l’Argentina i Portugal, que avui s’enfronten, tenen assegurades les dues primeres places.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)