Mundial

Espanya domina Itàlia (3-0) i jugarà els quarts del mundial contra França

La selecció espanyola, amb set catalanes, ha superat Itàlia (3-0) en l’última jornada de la fase de grups dels World Skate Games i demà (16 h) jugarà els quarts de final contra França. El marcador ha estat curt pels mèrits de l’equip de Sergi Macià, que ha dominat el seu rival de principi a fi i ha tingut molt ben protegida la porteria defensada per Anna Ferrer. Les golejadores del conjunt hispà han estat Sara Roces (19’ i 42’) i Anna Casarramona (37’). Els altres emparellaments de quarts de final seran: Portugal-Gran Bretanya; Argentina-Xile i Itàlia-Colòmbia.

En la primera meitat la selecció espanyola ha pressionat amb insistència sobre la porteria rival i al final ha trobat premi a través d’un penal. La jugadora del Telecable Sara Roces ha xutat desviat, però ha aprofitat el rebot amb la tanca per superar la portera italiana amb un toc subtil, elevant la bola per sobre de Veronica Caretta (19’). En la primera meitat ja ha disposat d’alguns minuts Aimee Blackman, la novena jugadora que s’ha incorporat a la selecció de Sergi Macià. Amb la jugadora del Generali Palau a la convocatòria, avui ha tingut descans Sara Lolo (Telecable).

En la segona meitat s’ha mantingut el guió. Espanya ha portat la iniciativa i durant moltes fases del joc pràcticament no ha deixat passar el seu rival de mig camp. Era qüestió de temps i els gols gol han anat arribant. La capitana Anna Casarramona, amb una internada per la banda esquerra, ha sorprès la portera transalpina amb un xut creuat (37’) i posteriorment Sara Roces ha marcat el tercer, el segon en el seu compte particular, amb un xut sec i col·locat per tot l’escaire (42’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)