Mundial

Els quarts, contra França

Hoquei sobre patins. Espanya supera Itàlia i albira Argentina a les semifinals

Espanya 3 Itàlia 0

ESPANYA:Ferrer; Florenza, Casarramona (1), Colomer, Sanjurjo –inicial–; Roces (2), González, Blackman i Porta.ITÀLIA:Caretta; Lapolla, Ghirardello, Orsato, Maniero –inicial–; Bertinato, Cerato, Rossetto i Taccardi.GOLS:1-0 (19’) Roces. 2-0 (37’) Casarramona. 3-0 (42’) Roces.ÀRBITRES:C. Correia i L. Davegno.FALTES:8 Espanya i 8 Itàlia.

La selecció espanyola, amb set catalanes, va superar Itàlia amb suficiència (3-0) en l’última jornada de la fase de grups dels World Skate Games i avui (16 h) jugarà els quarts de final contra França. El marcador va quedar curt pels mèrits de l’equip de Sergi Macià, que va dominar el seu rival de principi a fi i amb un gran rigor tàctic va tenir molt ben protegida la porteria defensada per Anna Ferrer. Sara Roces (19’), aprofitant el rebuig d’un penal, Anna Casarramona (37’) i la mateixa jugadora del Telecable van ser les golejadores.

La sorpresa de la jornada es va produir en el grup A amb la derrota d’Argentina contra Portugal (2-3), que va acabar en primer lloc de la lligueta. Aquest resultat, si es compleix la lògica, encreuarà a les semifinals les albicelestes i l’equip hispà, que han estat les protagonistes de les finals de les tres darreres edicions del mundial.

Quarts de final
Portugal - G. Bretanya 13.30 h (Q1)
Espanya - França 16 h (Q2)
Argentina - Xile 18.30 h (Q4)
Itàlia - Colòmbia 21 h (Q3)
Semifinals. Demà.
Guanyador Q2-Guanyador Q4 13.30 h
Guanyador Q1-Guanyador Q3 21 h
Final Dissabte 21 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)