Mundial

Casarramona i Porta lideren la golejada contra França (8-2) i segellen l’accés a semifinals

Les dues jugadores catalanes han marcat sis dels vuit gols de la selecció espanyola en els quarts del mundial de Novara

La selecció espanyola, amb set catalanes, ha fet els deures contra França (8-2) en els quarts de final dels World Skate Games d’Itàlia i ja espera rival en les semifinals. Si es compleix la lògica, l’equip de Sergi Macià se les heurà amb l’Argentina –aquesta tarda s’enfronta a Xile– i per tant es repetirà l’emparellament de les tres últimes finals del mundial. La selecció sud-americana és la defensora del títol després de la victòria segellada contra Espanya (3-0) el 2022 a San Juan.

En el partit contra França l’equip estatal ha anat per feina de bon començament i a la mitja part ja dominava per 5-1, amb gols d’Anna Casarramona (3), Victòria Porta (1) i Sara Roces (1). En la segona part, dues dianes més de Porta i una d’Aina Florenza han completat la golejada.