Lliga Catalana

Matías Pascual (Barça) rep l’alta mèdica i torna a una convocatòria

El jugador del Barça Matías Pascual ha rebut l’alta mèdica i està disponible per disputar l’estrena oficial del primer equip al Palau Blaugrana, que juga contra el Caldes Recam Laser (20 h) en la Lliga Catalana, competició en la qual ja està eliminat perquè va perdre a Lleida. L’argentí torna a una convocatòria del primer equip i podrà tornar a disputar un partit d’hoquei patins al Palau Blaugrana, gairebé dos anys després de la lesió que va patir a la semifinal del mundial 2022, celebrat a la localitat argentina de San Juan. El jugador argentí ha rebut l’alta mèdica després d’haver estat operat fa 5 mesos per segona vegada de les greus seqüeles de la fractura de tíbia i peroné de la cama dreta que l’ha mantingut allunyat de les pistes durant tot aquest llarg procés, que sempre ha comptat amb la supervisió dels serveis mèdics del club.

“Estic amb moltes ganes de tornar a arrencar. Porto molt temps fora de les pistes. Des del primer dia, tenia ganes de saber quan podria tornar i malgrat els entrebancs que han sortit, he conservat aquestes ganes i, a dia d’avui, que ja estic entrenant amb els companys, ja estic més que feliç”.

En una entrevista a Barça One, Matías Pascual ha volgut donar les gràcies a la seva família i a totes les persones que han participat de la seva recuperació: “La millor ajuda ha sigut la de la meva família, que hi ha sigut des de l’inici i hem seguit junts aquest procés. Òbviament, també gràcies al recolzament de la família del Barça que m’ha fet sentir fort i donar-me confiança per no perdre la fe i l’esperança de tornar a estar aquí una altra vegada”.

El 4 blaugrana ha demostrat una gran fortalesa mental: “En cap moment he pensat en la retirada. M’he vist limitat durant molt de temps, però sabia que això no em frenaria i que tard o d’hora ho superaria. És un tipus de lesió complicada, perquè genera incertesa, el tema de les fractures és tot un món que he anat coneixent i és més complex del que la gent es pensa. Així es va veure després d’un any quan vam haver de tornar a operar i per mi va ser com tornar a començar de nou. Va ser un xoc dur mentalment, però totes aquestes limitacions no m’han fet pensar massa, sinó mirar endavant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)