Mundial

A semifinals per la via ràpida

Hoquei sobre patins. Espanya ja dominava per 6-0 al descans i avui se les heurà amb Portugal

Espanya 7 Suïssa 0

ESPANYA:C. Grau; Carballeira, Bargalló (1), M. Grau (3), Roca –inicial–; Alabart (1), Casas, Aragonès (1) i Morales (1).SUÏSSA:Oberson; Dysli, Schober, Kissling, Rettenmund –inicial–; Gottwald, Boll, Rui i Brand.MITJA PART:6-0.ÀRBITRES:C. Correia i F. Madureira.FALTES:1 d’Espanya i 6 de Suïssa.

La selecció espanyola, amb vuit catalans, va segellar l’accés a les semifinals dels World Skate Games després d’una còmoda victòria contra Suïssa (7-0), i avui (18.30 h) es jugarà el passi a la final contra Portugal, que va tenir un duel molt més disputat contra França (4-2). De fet, es va resoldre amb un xut d’Helder Nunes a porteria buida quan l’equip bleu ja atacava sense porter. L’altra semifinal la jugaran l’amfitrió, Itàlia, contra l’Argentina (16 h). El partit contra Suïssa va quedar resolt a la primera part (6-0) i en la segona hi va haver una notable davallada de tensió.

Connexió Bargalló-Grau

Pau Bargalló assisteix i Marc Grau remata (7’, 22’ i 24’). Així es van gestar tres dels sis gols de la selecció espanyola en el primer temps. Els altres golejadors van ser: Ignacio Alabart (9’), Sergi Aragonès (10’) i Ivan Morales (11’). El tècnic català de Suïssa Xavier Bataller va demanar temps mort, però no va poder frenar l’allau de joc dels de Guillem Cabestany. Amb el partit decidit, l’equip estatal es va dosificar en la segona meitat i només va destacar una genialitat de Bargalló (38’), elevant la pilota per sobre del porter helvètic, per tancar la golejada.

Quarts de final.
Argentina - Andorra 4-1
Espanya - Suïssa 7-0
Portugal - França 4-2
Itàlia - Angola 5-2
Semifinals. Avui
Argentina - Itàlia 16 h
Portugal - Espanya 18.30 h
Final Diumenge 18 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)