Més hoquei

Test per al Barça, el Noia i el Reus

Hoquei sobre patins. L’equip blaugrana s’enfronta al Liceo en la supercopa. Noia-Reus, l’altra semifinal

El nou Barça de David Cáceres, el Noia Freixenet, subcampió de l’OK Lliga i que també estrena entrenador, el madrileny Carlos Cortijo, i el Reus Virginias, que manté el bloc i el tècnic, Jordi Garcia, afronten avui i demà a la Corunya la supercopa, en què l’altre semifinalista és el Deportivo Liceo, l’amfitrió, que ha fet força canvis en la seva plantilla i que ha fitxat, entre altres, la nova perla del planter català Nil Cervera (Igualada). Els blaugrana defensen el títol que van conquerir l’any passat a Reus precisament contra els gallecs, que avui (18.30 h) seran els seus rivals en les semifinals en un duel clàssic. El Noia i el Reus se les hauran en la primera semifinal (16 h). La final es jugarà demà a les 11.30 h.

Curiosament, els tres equips catalans van quedar fora de la final a quatre de la Lliga Catalana, que va guanyar el Parlem Calafell diumenge passat al Vendrell, i fan, com qui diu, la seva presentació oficial en societat aquest curs. El Barça afronta la marxa d’homes importants, però també s’ha reforçat amb jugadors de vàlua contrastada i internacionals com Sergi Aragonès (Reus), Ferran Font (Benfica) i Pablo Álvarez (Benfica), que torna al club amb el qual es va fer un tip de fer gols. Per contra, té les baixes de Pau Bargalló (Benfica) i João Rodrigues (Benfica), i del retirat Sergi Panadero. Xavi Barroso, que es va perdre el mundial per lesió, continua el procés de recuperació i no ha viatjat. El Reus, òbviament, té la baixa sensible d’Aragonès, un dels seus puntals. Garcia té el dubte del jove Guillem Jansà per un cop. L’equip surt alliberat de pressió, ben al contrari del que li va passar l’any passat quan era amfitrió. El Noia manté el bloc amb el qual va completar una gran OK Lliga, tret de Xavi Rovira, que ha fitxat pel Cerdanyola, i de Jan Marimon, tot i que enceta una nova etapa a la banqueta amb l’arribada de Carlos Cortijo, recent campió del món sub 19. Agafa el relleu de Pere Varias, el nou seleccionador estatal que relleva Guillem Cabestany.

BARÇA.
Altes: Pablo Álvarez (Benfica), Ferran Font (Sporting), Sergi Aragonès (Reus D.) i el tècnic David Cáceres. Baixes: João Rodrigues (Benfica), Pau Bargalló (Benfica), Sergi Panadero (retirat) i el tècnic Edu Castro (Benfica).
DEPORTIVO LICEO.
Altes: Arnau Xaus (Calafell), Nil Cervera (Igualada), Martín Rodríguez (Saint Omer), Jacobo Copa (Dominicos) i ‘Tato’ Ferruccio (Tomar). Baixes: Guido Pellizzari (HC Quevert), Tiago Rodrigues (Juv. Pacense), Tomás Pereira (Juv. Pacense), Sito Ricart (Sant Just) i Fran Torres (Lleida).
NOIA FREIXENET.
Altes: Xavier Aragonès (Lleida), Iker Jiménez (Vic), Ton Renau (Noia B) i el tècnic Carlos Cortijo (Rivas). Baixes: Xavi Rovira (Cerdanyola), Jan Marimon i el tècnic Pere Varias (selecció espanyola).
REUS VIRGINIAS.
Altes: cap. Baixes: Sergi Aragonès (Barça) i David Gelmà (Caldes).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)