Més hoquei

El Barça assalta Riazor (5-2) i es jugarà la Supercopa contra el Reus

ACTUALITZACIÓ. El Reus Deportiu Virginias ha eliminat el Noia Freixenet en la tanda de penals –4-4 en el temps i 0-3 en els penals–, i jugarà demà diumenge (11.30 h) la final de la Supercopa a Riazor contra el Barça, que ha derrotat el Liceo (5-2), l’amfitrió, en la segona semifinal amb una gran solvència.

El Reus s’ha avançat amb dues fuetades exteriors de Julià (1’) i Canal (6`) i Bargalló ha replicat trobant també l’escaire (1-2) nomes trenta segons més tard. Ferran Giménez s’ha afegit a la festa de cacaus exteriors (1-3 en el 10’). A 9:32 del final, el Reus ha comès la desena falta i Càndid Ballart li ha aturat la directa a l’especialista del Noia Martí Gabarró. Malgrat això, el Noia ha entrat en el partit amb un gol de Xavi Aragonès (2-3 en el 41’) que ha desviat amb criteri un xut de Jordi Bargalló. A més, Salvadó ha estat objecte de penal només 26 segons després i Bargalló, el jugador clau, l’ha clavat per l’escaire (3-3). Temps de Jordi Garcia. El partit s’havia capgirat com un mitjó en tan sols un minut. Maxi Oruste, però, ha tornat a avançar al Reus (3-4 en el 44’) rematant una bona acció de Diego Rojas. Martí Casas (Reus) ha perdonat la sentència llançant fora una directa a 3:17 del final –10a del Noia. Ivan Morales, a 49 segons del so de la botzina i quan el Noia atacava amb cinc efectius i sense porter, ha clavat amb un gran tir exterior el 4-4. La pròrroga no ha servit de res i, en els penals, el Reus ha estat infal·lible amb tres gols en tres llançaments de Martí Casas, Maxi Oruste i Joan Salvat i el Noia no n’ha fet cap.

El Barça s’exhibeix

El retornat a l’OK Lliga Pablo Álvarez ha desviat un tet de Marc Grau quan tot just s’havien consumit 6 segons de la segona semifinal (1-0), un inici somiat per al nou Barça de David Cáceres. En el minut 3, Marc Grau ha colpejat a la ma Ferruccio amb l’estic i ha estat expulsat amb vermella directa. el jugador del Liceo ha vist la blava i Álvarez ha estavellat la directa al travesser quan Martí Serra estava batut. No obstant això, Carballeira ha empatat amb un golàs (1-1 en el 5’) quan el partit era de tres contra tres. tot seguit, el Barça ha hagut d’assumir una inferioritat tres contra quatre, ja que la vermella implica 4 minuts amb un home menys i la blava, només dos. Llorca ha fet el 2-1 en el 22’ assistit per Pascual en una jugada molt ben trenada en que ell mateix havia iniciat robant la bola. el segon temps ha estat blaugrana de totes totes. Sergi Aragonès, Matías Pascual i Pablo Álvarez han fet el gols del conjunt de Cáceres. el Barça no ha estat fi en les faltes directes (0/3) però tampoc no ho ha notat faltar.