Més hoquei

El Reus supera el Noia en els penals i és el primer finalista de la Supercopa

El Reus Deportiu Virginias ha eliminat Noia Freixenet en la tanda de penals –4-4 en el temps i 0-3 en els penals–, i jugarà demà diumenge (11.30 h) la final de la Supercopa a Riazor contra el vencedor el partit entre el Barça i el Liceo, l’amfitrió. .

El Reus s’ha avançat amb dues fuetades exteriors de Julià (1’) i Canal (6`) i Bargalló ha replicat trobant també l’escaire (1-2) nomes trenta segons més tard. Ferran Giménez s’ha afegit a la festa de cacaus exteriors (1-3 en el 10’). A 9:32 del final, el Reus ha comès la desena falta i Càndid Ballart li ha aturat la directa a l’especialista del Noia Martí Gabarró. Malgrat això, el Noia ha entrat en el partit amb un gol de Xavi Aragonès (2-3 en el 41’) que ha desviat amb criteri un xut de Jordi Bargalló. A més, Salvadó ha estat objecte de penal només 26 segons després i Bargalló, el jugador clau, l’ha clavat per l’escaire (3-3). Temps de Jordi Garcia. El partit s’havia capgirat com un mitjó en tan sols un minut. Maxi Oruste, però, ha tornat a avançar al Reus (3-4 en el 44’) rematant una bona acció de Diego Rojas. Martí Casas (Reus) ha perdonat la sentència llançant fora una directa a 3:17 del final –10a del Noia. Ivan Morales, a 49 segons del so de la botzina i quan el Noia atacava amb cinc efectius i sense porter, ha clavat amb un gran tir exterior el 4-4. La pròrroga no ha servit de res i, en els penals, el Reus ha estat infal·lible amb tres gols en tres llançaments de Martí Casas, Maxi Oruste i Joan Salvat i el Noia no n’ha fet cap.