Més hoquei

El Barça i el Reus es juguen el títol a Riazor

Hoquei sobre patins. Supercopa. Els del Baix Camp eliminen el Noia en els penals i els blaugrana s’exhibeixen contra el Liceo

Barça 5 Liceo 2

BARÇA:Fernández, Alabart, Álvarez Marc Grau i Llorca –equip inicial–; Font, Aragonès, Eloi Cervera, Pascual i Carles Grau (p.s.).LICEO:Serra, Xaus, Carballeira, Torres i Ferruccio –equip inicial–; Nil Cervera, Ciocacle, Saavedra i Copa.GOLS:1-0 (1’) Álvarez. 1-1 (5’) Carballeira. 2-1 (22’) Llorca. 3-1 (33’) Aragonès. 4-1 (36’) Pascual. 4-2 (38’) Torres. 5-2 (49’) Álvarez.ÀRBITRES:M. Díaz i J. Sánchez. Vermella a Marc Grau (3’). Blava a FerruccioFALTES:7 del Barça i 15 del Liceo.

Noia 4(0) Reus 4 (3)

NOIA FREIXENET:Roca, Esteller, Salvadó, Bargalló i Morales –equip inicial–; Costa, Xavi Aragonès, Gabarró i Humberto.REUS VIRGINIAS:Ballart, Salvat, Oruste, Julià i Canal –equip inicial–; Martí Casas, Rojas i Giménez.GOLS:0-1 (1’) Julià. 0-2 (6’) Canal. 1-2 (6’) Bargalló. 1-3 (10’) Giménez. 2-3 (41’) Xavi Aragonès. 3-3 (41’) Bargalló, de penal. 2-3 (44’) Oruste. Penals: gols de Marti Casas, Oruste i Salvat.ÀRBITRES:R. Fernández i D. Villar.FALTES:12 del Noia i 13 del Reus.

El Reus Deportiu Virginias va eliminar el Noia Freixenet en la tanda de penals –4-4 en el temps i 0-3 en els penals–, i jugarà avui (11.30 h, Esport3) la final de la supercopa a Riazor contra el Barça, que va derrotar el Liceo (5-2), l’amfitrió, en la segona semifinal amb una gran solvència. El Reus va anar sempre al davant, però la reacció final dels sadurninencs el va abocar als penals després d’una pròrroga intranscendent. L’equip de Jordi Garcia els va marcar tots tres i el Noia no en va fer cap. El Barça, per la seva banda, va ser superior tot i el 0/3 en faltes directes i va fer un partit molt complet, tant al davant com al darrere –només 7 faltes– rendibilitzant bé la rotació a pesar de l’expulsió de Marc Grau (3’) amb vermella directa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)