Més hoquei

El Barça guanya la seva catorzena supercopa, la tercera seguida

Els blaugrana s’han imposat en la final contra el Reus per un mínim 1-0

El Barça ha guanyat per la mínima (1-0) el Reus Deportiu Virginias en la final i s’ha emportat el catorzè títol de la supercopa d’Espanya, el tercer de manera consecutiva. La final ha estat molt anivellada, amb els equips controlant el joc i sense massa ocasions clares. El Barça ha sentenciat a quatre minuts del final al marcar Aragonès en un dels pocs contraatacs que hi han hagut.

El Barça i el Reus s’han mostrat respecte des de l’inici del partit i han buscat les seves primeres ocasions de perill de manera diferent. Els reusencs han intentat controlar el joc i treballar molt la jugada mentre que els blaugrana han pressionat més al seu rival i quan han tingut la bola han buscat l’atac més directe. Salvat ha enviat la bola dins la portera a cinc minuts del descans, però els àrbitres no han concedit gol per aixecar massa la bola. Canal ha disposat d’una altre bona ocasió del Reus, mentre que Font i Pascual, aquesta a poc del descans, han creat el perill per al Barça. Cap dels dos equips ha posat a prova als porters i amb el 0-0 inicial s’ha arribat al descans.

La segona meitat s’ha iniciat amb més intensitat i ocasions. Alabart ha enviat una bola al pal i uns segons després en un contraatac Oruste s’ha quedat sol davant el porter blaugrana Grau, però ha aixecat massa la bola. Les bones accions d’atac s’han succeït amb ocasions d’Alabart i de Canal, i un nou pal del Barça, aquest cop d’Aragonès. A quatre minuts del final, i després d’una ocasió reusencs, ha arribat el primer gol en un contracop blaugrana culminat per Aragonès amb l’1-0. El Reus ha buscat l’empat, ha pressionat i Oruste ha tingut una clara ocasió. A un minut del final els reusencs han atacat de cinc i sense porter, han creat un parell d’ocasions, però el Barça ha aguantat i s’ha emportat el títol.